Copyright© Khurumi.blogg.se

bäst ikväll

Kommentera!(1)
Kategori ? Sarah☆
&
GRYYYYYMMA!

Shopping med LisFis! :D

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
Haha det känns som om jag och lisa är i täby hela tiden och shoppar ;) Idag blev det en kjol, myspysbyxor, trosor & en långärmad snyggelisnygg tröja. Nu får jag ta det lite lugnt och spara mina pengar som jag kämpat och jobbat för! Juste, idag har vi skolfoto...äntligen. Vi är nog den segaste skolan ever, min syrra tog efter en dag och fick hem sina bilder för typ två veckor sen, jag kommer säkert få mina bilder sådär fint till julafton ;) Nu ska man dricka te och fixa musik till iPoden. Puss&Kramisch Skumbananisch! :D

idol

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
KOM IGEN NU OLLE !

lite snabbt

Kommentera!(1)
Kategori ? Lisa★
helloooooooo, förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit tvungen att plugga, en MASSA !
hehe, snart blire åak av till täby centrum med Sarah.. igen :D hehe, får väl se vad för spännande grej jag hittar den här gången :D
ciao !

Its written in the stars

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
Äntligen har jag och Lina fixat prao! Gryyymt, började bli lite orolig för vi ska praoa om 3 eller 4 veckor men det ordnade sig! :D Nu får ni en bra låt att lyssna på medans jag pluggar engelska! Toodiloo! :)
Tinie Tempah - Written In The Stars

Jessica 17 år! :D

Kommentera!(1)
Kategori ? Sarah☆
Idag fyller min fina syster 17 år så vi kom nyss hem från stan där vi har varit och firat henne! Det blev grekiskt, sjuuuukt jäklans gott!! :D Idag var det gaanska pinsamt asså, blev fotograferad för reklam för min skola så jag kommer synas på typ broschyrer tror jag och annat pinigt, haha. Jag och massa småbarn blev fotograferade i cafeterian och typ halva skolan stog och stirrade och ja ba tjaa! nejmen, i did not like it. Annars har man haft lite curlingträning och det gick väll helt okej, vi är på god väg! Nu ska jag plugga lite spanska glosor och engelska glosor. Känner at jag kommer vara pigg imorron..not. Cya Later Aligator! =)
Min jättesnygga syrra! :) <3

I've got soul but i'm not a soldier

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
SÅÅÅÅ GRYM!

STHLM

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
Joo idag blev det stan med min finfina systeryster! Vi år lunch på Vapiano och sen shoppades det litet grann sådära :) Köpte ett linne på Massimo Dutti som btw har väääärldens mjukaste kläder, i liked very much! :D Och en t-shirt på Zara. Sen provade jag andra fina kläder fast jag hade inte med mig pengar nog att köpa dom :/ men aja, får väll kanske köpa någon annan gång om jag vill. Nu ska jag fortsätta med det där förbannade NO arbetet så får ni några bilder istället! Talk to ya later.
Klänning som jag inte köpte men ville :/

Ville också köpe men naaj...
Linnet som jag faktiskt köpte ;)

Take it off

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
tjena mittbena !
kl. 2 så ska jag åka och fira min kusse alma (:
nu kom pappa med mackor :D
sen så kl. halv 6 till halv 7 är det curling träning ! :D
usch nästa vecka kmr jag inte gilla ! eller efter skolan på onsdag kmr det kännas bättre, för på onsdag har vi science prov och jag fattar NADA ! Buhu, asso jag kmr bli glad om jag får ett G :S
på torsdag så ska jag till Täby Centrum min Sarah igen :D
jag har egentligen inte så mkt att skriva... x) men jag längtar tills det e curling :D

Take it off- Ke$ha

energi för hela slanten

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
fyfan va jag hatar no, sitter och skriver en fördjupningstext om energi och jag kommer faila känner jag. Det är VG & MVG text man ska skriva men jag suuuger på texter så jag kommer fan behöva göra G provet istället. I HATE! Aja, sen blir det höstfest i centrum för Evelina och Louise ska typ vara vakter för Ola när han uppträder haha :) Men nu ska jag skriva lite mer, tjingeling!

funny

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
skolan va.. BORING ! va trött hela dan, asso jag vaknar alltid 45min innan jag ska gå upp, och det är för tidigt att gå upp då, men det e så jobbigt att vakna sen igen -.- x)
snart så kmr alexandra vi ska ha det kul, vi ska käka chips, kolla på idol, filmer och spela dator, mihhii x)
imorron måste jag plugga inför science provet, jag ska också vara med Alexandra x) På söndag så är det träning och så ska jag kanske vara med Carro, vi får se ;)
på måndag är det ridning, wiiiiie :D
hejdååå ;)

vaaaaa?

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
visste ni att Taylor Momsen är den lilla tjejen i Grinchen? :O

Sverige är ruttet, Grekland please!

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆

everybody knows i've got the magic in me

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆


B.o.B & Rivers Coumo - Magic

Täby Centrum/Curling

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
snart så ska jag gå och möta Sarah vi ska ta tåget till Täby Centru, där så ska vi göra lite roliga grejor, jag har ju massa present kort som jag fick i present sen så käkar vi väl på donken också x)
sen så blir det curlingträning med laget :D