Copyright© Khurumi.blogg.se

"mina smaklökar dansar salsa "

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
haha x) bästa rubriken ever asså ;) det blev så för att jag och Carro sitter käkar marianne och då sa jag : mhmm. och Carro va: va ? x) då kom jag med bästa svaret: mina smaklökar dansar salsa ! xD
haah snacka om skrattattack !
just nu så spelar vi wii. (:

igår på ridningen så gick det grymt bra :D vi skulle ha hoppning men Malin va sjuk så det blev lite markarbete med lotta ist. när vi kom till stallet trodde jag att jag skulle få marre för jag skulle ha henne förra gången, men jag fick PG :D jag hade inte ridit henne på typ 2 år, så det va grymt kul :D

skolan va tråkig som vanligt, hade science provet idag hon tog med frågor som man inte ens kunde plugga till. bullshit! sen hade hon ngn människo kroppen grejs som man skulle göra själv tyst men alla prata och hjälpte varandra ändå mohaha x)  

imorron blir det första dan på jobbet, heh nej men imorron e jag stallvärdinna, mucho kulo (:

 carro och bamyl (:

lite allt möjligt

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
hello,
jag kan säga att min helg har varit grymt rolig ! först sov ju amanda har haha, über kul ! vi ja vad ska man säga hehe såhär säger amanda: förlåt ! x)
sen på söndagen efter amanda hade åkt hem så träffade jag carro vi hade och vääldigt kul x) jag skriver lite kort nu för jag måste egentligen gå och byta om till ridningen :D idag i skolan va det ett helvete fick veta att jag har prov imorron och vi slutade fyra wohoo ! -.-
nu blev det väldigt stressigt får skiva mer sen, heeeeejdå ! x)

Josh Kloss

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
Kan man bli snyggare!?!?!!??!?! :O

Kollar man igenom mobilen så hittar man...

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆

bildbomb

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
här kmr lite bilder från idag när vi gick till ica och köpte godissssssh :D









Parodi på Tik Tok x)

Kommentera!(1)
Kategori ? Lisa★
hahaha, jag och amanda kan inte sluta gravaaaaa, så jeeeeeeevla grym !

snart kan vi hela texten :D xD

amandaaa

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★

tjabba tjena hallå !
har precis duschat och nu så ska jag äta lunch (:
igår så va jag grymt trött så gick och la mig i sängen och kollade på tv ganska tidigt ^^ hehe jag somnade med tv på sen så vaknade jag till tittade lite mer på tv sen somna jag igen och sen så vaknade jag av att fredrik kom hem, eller jag va typ halv vaken :P jag kmr ihåg att jag sa ngt till hnm men inte vad så ska fråga sen vad jag sa, hehe x)
snart så kmr amanda ska möte henne vid bussen, hon ska sova här :D vi ska ha desperate houswives maratoooon, köpa godis, spela wii och ha grymt kul, OCH visa skillz i matlagning :D
nu måste jag ätaså att jag hinner innan jag måste gå, hejdååå  (:

Tjeeeena! :D

Kommentera!(3)
Kategori ? Sarah☆
just nu är jag hemma hos linda med henne, ammani och lina och snart kommer också linn hit! :) Vi KRARKAR Teenage Dream för han i videon är så jäääävla snygg :D man dör ju typ nästan ;P... idag har man varit i skolan och varit pluggis hihi :p imorron blir det jobbet i 8 timmar, orkar inte men äsch, man får ju pengar för det ;) nu ska man tagga ännu mer med Dynamite av Taio Cruz. Också jäääävlans bra höhö :D Cya later aligator!

heeelg

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
wohoo, det e heeelg :D
just nu så sitter jag och äter en risifrutti manna, über god, tack för tipset carro ! :D
idag så slutade vi halv 3 efter det så följde amanda med mig till täby centrum en snabbis för jag skulle köpa en dagbok till franskan, jag bjöd henne också på glass, jag e så snäll x)
idag så åker mamma till åland, då blir jag ensam hemma eller fredrik e hemma också, snack a om parteeeey, eller inte :P men imorron så ska amanda sova här, då ska vi göra våra skillz i matlagning x) vet inte riktigt när hon kmr men bara hon kmr så e jag nöjd :D
 


passar inte min "dagbok" bra till franska ? (:

älskar facebook grupper x)

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★

 

 

LOVE

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆

Katy Perry - Teenage Dream 

Here we go again

Kommentera!(0)
Kategori ? Lisa★
hello,
så nu har jag och sarah startat en blogg tsms :D jag tröttnade på atchoo så det här ska bli kul och nu får jag verkligen inte sluta ! om jag gör det tar jag en låååång paus från bloggandet.

lite info om miiig.

• jag heter Lisa och jag fyller fjorton nu i september (:
• min intressen är att rida och spela curling
• jag och Sarah träffades genom cuuurlingen
 okej det va väl dom tre viktigaste men ni får vara redo på att bloggen kmr bli random för att vi är helt randoooooooom people :D vi kmr försöka skriva så mkt som möjligt ! (:

nu blir det satsning höhö :D

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆
yesbox! nu ska jag och lisa in a box satsa lite här. Kommer bli den roligaste och knasigaste bloggen EVER(!!) men that's how we roll! ;) kanske kan skriva lite om mig själv so you know lite granna i alla fall :)
  • Jag heter Sarah Rebecca Pengel och är 15 år gammal. Jag går i Bällstabergsskolan i Vallnentuna, Stockholm.
  • Jag och Lisa träffades genom curlingen som dessutom är sjukt jäkla kul! :D
  • Jag är en av dom konstigaste människorna som finns. Vet inte varför min mamma och pappa ens tänkte att de skulle behålla mig ibland ;)
  • Jag HATAR (!!!!) hårstrån, inte som sitter på huvudet asså men när dom har ramlat av och ligger typ på tröjan. Usch fy blä, får rysningar. Får västa tvångstanken att ta bort den, även om det är en random person.
  • Är fastklistrad till min iPod ungefär dygnet runt, måste lyssna på musik!
  • Älskar smycken. Speciellt dom med änglavingar, nyklar eller rosetter på.
Sen vet jag inte mer haha. Får väll kommentera om ni vill veta något mer :D

Välkommen till min nya blogg!

Kommentera!(0)
Kategori ? Sarah☆